| INICI | CONTACTE |

L’ escrit que seguia, titulat “Flor de febrer, de la ciutat Estel... a Valls”, ha sorgit espontàniament pocs dies després que acabessin les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela a Valls, festes celebrades després de tot una llarga etapa de preparació que ha estat l’Any Jubilar. Una primera part d’aquestes retalles és com una crònica de les imatges que resten dels molts i diversos actes celebrats i la segona conté una breu i ràpida reflexió. La primera ofereix suggeriments que poden ser traslladats a altres llocs amb devocions semblants. La segona demana més aprofundiment, cosa que només pot fer possible el temps i la calma. Encara sota els esquitxos de la onada de les Decennals, comprengueu la provisionalitat del text com una comunicació vibrant just després d’una experiència única viscuda a la ciutat de l’Alt Camp.

Josep Bofarull, rector de la Parròquia de sant Joan de Valls

Cartell Any jubilar

Tríptic Any Jubilar

Santa Maria en
la vida cristiana

Actes religiosos
decennals

Flor de febrer, de la ciutat Estel... a Valls


http://lesfestesdecennalsdevalls.blogspot.com


Aquesta és la medalla de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2011. L’ha cisellat l’orfebre Sergi Miró, a petició de la Comissió d’Actes Religiosos de les Festes Decennals.

Es pot adquirir a les Parròquies de sant Joan i de la Mare de Déu del Lledó al preu de 35€

Nou CD “De la ciutat Estel” de Mn. Joan Àguila amb el grup “Canta la teva fe”.
Es pot adquirir a sant Joan de Valls, a la llibreria de l’Arquebisbat de Tarragona i a la Delegació Diocesana de Pastoral de Joventut.
Preu: 10€